tisdag 6 april 2010

Hemma Bäst?

Nu är jag hemma på svensk mark igen. Ja Sverige är hemma. Frågan är bara om hemma är bäst? Jag längtar alltid bort när jag är hemma men aldrig hem när jag är borta. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta men än så länge går det bra bara jag får resa bort emellanåt. Det här breaket var precis vad jag behövde. Laddad med frisk alpluft är jag redo att ta emot våren på riktigt här "hemma".

Jag köpte med mig Luxemburgerli på flygplatsen som vi nu avnjuter till fullo. För er som inte vet vad det är så är det ett litet bakverk (2,5 cm i diameter) gjort av maräng och med en kräm emellan. De finns i en massa olika smaker, typ vanilj, choklad, champagne och pistage. Den som någon gång är i Zürich måste testa. Om man köper med sig "hem" måste man äta upp dem med en gång för de ska ätas dagsfärska. Inga problem här.

Det kommer lite fler bilder från Alpresan så småningom men nu måste jag först sätta mig in i verkligenheten igen - a.k.a. jobba lite.

Inga kommentarer: