måndag 29 augusti 2011

Den Perfekta Avokadon

Jag köpte avokados för över en vecka sedan. De var stenhårda då. De är fortfarande stenhårda nu. Jag fattar ingenting. De har till och med legat i fönstret för att få solljus. Jag ger upp och köper nya i dag. Den perfekta avokadon ska ju vara sådär lagom krämig och fräsch. Varför vill inte mina avokados bli det? Work with me.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lägg dem i en plastpåse tillsammans med ett äpple så mognar de på några timmar.
Tack för sällskap runt banan idag!
// Titti från runday

Ellinor Bokedal sa...

Tack för tipset! Och tack för sällskapet i dag - det gör vi om! :)

Maria Finnved sa...

Hej!! Maria här från "Runday" :) Kollade upp Aborrbacken, ochjag hade fel. Den är tydligen "bara" 550 m... jag måste ha blandat ihop den med någon annan! Förresten så håller jag med dig om avokados... Ibland svårt men såååå otroligt gott!! Kram Maria

Ellinor Bokedal sa...

Ooh, vilken lättnad! Då är det bara att spurta abbborbacken då ;)

Mina avokados börjar mogna nu :)